ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Şehit Jandarma Kıdemli Üsteğmen Mahir Özdemir Ortaokulu

Haz

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla ÇEDES kapsamında gezi düznlendi.

Ş.J.KÜ. MAHİR ÖZDEMİR ORTAOKULU - BAŞYURT ORTAOKULU = 3 - 0

TEBRİKLER ÇOCUKLAR

May

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Serap AYABAKAN öncülüğünde öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla Okulumuz Değerler Ağacı Çizilip boyandı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öğrenci, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla kutlandı.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla Ramazan ayı içinde Depremzedelere dağıtılmak üzere yardım kutuları hazılandı.

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladıkları iylik kumbaraları okulumuz sınıflarına dağıtıldı.

Nis

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla okul bahçesine fidan dikildi.

Mrt

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı.

Kas

Okulumuzun sınıfları boyandı ve perdeleri asıldı. Emeği geçen herkesin emeğine sağlık.

Kas

Okulumuzun öğrenci, öğretmen ve çalışanlarının katıldığı Deprem Tatbikatımız yapılmıştır.

Okulumuza Şehit jandarma Kıdemli Üsteğmen Mahir Özdemir Köşesi yapıldı.

May

Karakoçan ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvaları başlamıştır.

May

Okulumuz Öğrenci,Öğretmen,Veli ve İdarecilerinin katılımıyla 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı.