ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Şehit Jandarma Kıdemli Üsteğmen Mahir Özdemir Ortaokulu

Ara

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla Öğretmenler Günü Kutlandı.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla kutlandı.

Ara

Okulumuz öğrenci,öğretmen ve idarecileri ile birlikte Depreme Hazırlık kapsamında tatbikat yapılmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuz öğrencileri tarafından kutlandı.

Hazırlayan

Seher TAN

Sosyal Bilgiler Öğretmeni

24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuz Öğrencileri Tarafından Kutlandı.

Ekm

Ş.J.K.Ü. MAHİR ÖZDEMİR ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ TARAFINDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLE İLGİLİ İÇERİKLER HAZIRLANDI.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinden Fen Lisesini kazanan öğrenciler Karakoçan Belediyesi tarafından düzenlenen törenle ödüllerini aldılar. Öğrencilerimizin adına Belediyemize Teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz tarihinde bir ilke imza atarak ilk defa Fen Lisesine öğrenci yerleştirdik. Tüm öğretmen arkadaşlarımıza, velilerimize ve öğrencilerimize vermiş oldukları emeklerden dolayı Teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun hazırlamış olduğu Tübitak Bilim Fuarına İlçe Kaymakamı Sayın Nebi ÇANGA, Belediye Başkan Vekili Sayın İsmail KOÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yafes KAYA, Değerli Okul Müdürleri ve Sevgili Öğrenciler katıldı. Tübitak Bilim Fuarında 17 adet proje sergilendi, projelerde 12 danışman öğretmen, 51 görevli öğrenci görev aldı. Toplamda   7 tasarım, 9 araştırma, 1 inceleme projesi gerçekleştirildi. Tübitak Bilim Fuarı Projelerinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yapılan çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikte oyunlar oynandı, şarkılar söylendi ve şiirler okundu.

Ara

Okulumuzda sınıf öğretmenleri ve rehber öğretmeninin ortak kararıyla her sınıftan bir öğrenci ayın öğrencisi seçildi. Seçilen öğrencilere düzenlenen törenle hediyeler verildi.