ELAZIĞ / KARAKOÇAN - Şehit Jandarma Kıdemli Üsteğmen Mahir Özdemir Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuz Öğrenici, Öğretmen ve Velilerimizizn katılımıyla kutlandı.

Mrt

Mangla Turnuvası sonrasında kazana öğrencilere Madalya ve Ödülleri verildi.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin katılımıyla düzenlenen Mangla Turnuvasınfa Yarı finalller ardından da FİNALLER ytapıldı.

Mrt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla 8.Sınıf öğrencilerinin katılımıyla lise tanıtım gezisi düzenlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerinin katılımıyla kutlandı.

Mrt

Okulumun öğrencilerinin katılımıyla Mangla Turnuvası düzenlendi. 2 farklı katekori olmak üzere 5-6. Sınıf ve 7-8. Sınıf düzeylerinde dereceye giren öğrencilerimize Madalya ve ödül verilecektir.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşının Kabulü okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerinin katılımıyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzda Depreme hazırlık kapsamında Tatbikat düzenlenmiştir.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla kek yapma etkinliği düzenlendi.

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla Yerli Malı Haftası Kutlandı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzun öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla kutlandı.

Kas

10 Kasım 2023 tarihinde okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla 10 Kasım Programı düzenlendi.

Kas

Okulumuz öğrenci ve öğretmenler için İl Jandarma Komutanlığımdan gelen görevliler tarafından Siber Güvenlik hakkında seminer verildi.

Haz

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla ÇEDES kapsamında gezi düznlendi.